keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Ravelryn Ku-Tu-vaihto

Eli osallistuin ravelry -sivuston vaihtoon, missä ei vaihdettu mätejä, vaan teemana oli KulttuuriTuote. Omaksi tuotteekseni valitsin Taru Sormusten Herrasta -kirjan (myös elokuvat käy) ja sieltä erityisesti TSH:n haltioiden tyylin. Ja tunnetustihan rakastan myös kaikkea vihreää ja pakanallista.


Ja näin hienon paketin sain! Paketissa oli kaksi vyyhtiä ihanaista Colinetten Jitterbugia värinä Velvet leaf, hieno projektipussi, aivan upea triskelekoristeinen puulipas, tyrni -käsivoidetta, omenaista kylpysuolaa, vihertäviä nappeja, suoria palmikkoapupuikkoja, hopean värisiä silmukkamerkkejä, koepakkaus Soakia, ravelry -tuotteita ja jotain kuituja - lienevätkö itsensä Galadrielin hiuksia :) Niin ja se nyt jo edesmennyt appelsiinikrokanttisuklaa...

Oli enemmän kuin minun näköiseni. Kiitos tuhannesti! :)

Ja tuo käsivoide tuntuu todella hyvältä, neulojalle aina tarpeellista. Ja nuo suorat palmikkopuikot on nerokas keksintö. Tykkään kovasti neuloa palmikoita, mutta ne perinteiset puikot on aika turhauttavia, kun niiltä on silmukat jotenkin hankala poimia neulottaviksi. Hauska päästä kokeilemaan suoria malleja.


Eli kiitos vielä kerran,

Innoissaan uutuuksia kokeileva
-Tyrni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti