sunnuntai 9. elokuuta 2009

Vaihdokkaita ja värikkäitä neuleita

Kirjoitan nyt pikaisesti, koska aikaa on rajatusti. Mutta lähinnä Sinua, salainen rav-ystäväni, ajatellen laitan tänne jotain kuulumisia.
Eli en sitten osallistunut SNY:hyn, mutta lähdin mukaan Aivan Ensimmäiseen vaihtooni, eli Ravelryn suomalaisten omaan vaihtoon. Parit on nyt jaettu, ja odotan tulemaa suunnattomalla innolla. Onneksi ideoita omalle parilleni on löytynyt paljon, toivottavasti saan ne toteutettua niin, että Hänkin niistä pitää.

Ja minun salainen parini onkin jo käynyt hiippailemassa täällä. Hih :)

Neuleita olen saanut jonkin verran taas tehtyä tai kunnolla alulle. Siitä hieman erikoisenkirjavasta Handgefaerbt.com'in langasta on tulossa Kristelin ihanat Sunday Swirl -sukat. Toinen sukka on jo melkein valmis.
Limenvihreästä blendbamboosta on topin toinen kappale tehty ja pääsin toteuttamaan myös puro-unelmaani, kun tein ruskasta ympyräliivin. Liivi on vielä päättelemättä ja kokoamatta, mutta muuten siis tehty.

Ja sitten tein tutkimusmatkan Sypressiin (missä on muuten ihanat vihreät paperikassit). Sieltä löysin aivan uuden ihastuksen - nimittäin islannin villan. Ostin paikan viimeiste oranssit Lett-lopit. Olisin kyllä voinut tuoda sieltä melkein kaikki kotiin, niin ihania ne langat olivat. Lett-lopista tulnee aivan peruspaita.

Paitaohjetta metsästellessä lueskelin taas Punokset Puikoille -kirjaa, ja jouduin toteamaan, että tällä tytöllä on aivan liian vähän alpakkaa. Niin kauniita ne alpakkapaidat olivat.

Ja miitissäkin ehdin torstaina käydä. Sieltä tarttui ihanan neulehetken ja mukavien muistojen lisäksi matkaan pikkujittereitä kotiin kokeiltavaksi ja aivan mielettömän ihanaa Pörrön värjäämää lankaa.

Ja tästä kaikesta kuvia sitten ensi kerralla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti